Naravno milo za roke

Že kar nekaj časa sem opažala, da se tekoče milo v naši kopalnici prehitro sprazni. Nekaj časa sem na opozrala, a ni bilo efekta. Zato sem se odločila, da bom nabavila trdo milo in tako bo stvar rešena. Tako se ne bo dogajalo to, da bodo milo vlivali na roke. Ker pa sem skrbna, sem se odločila za naravno milo. Najprej sem pregledala cel splet in tako videla, kje se prodaja naravno milo. Tako ga nisem kupila preko spleta, ampak sem šla v trgovino. Imeli so res noro dobra mila. Imela sem veliko izbiro. Tako sem kupila več mil, da sem jih imela na zalogi. 

Ko sem odstranila tekoče milo v kopalnici in ga nadomestila z trdim milom, so bili vsi presenečeni. Moram reči, da so se pritoževali, da bi raje imeli tekoče milo. Jaz pa sem točno vedela, zakaj sem tekoče milo zamenjala za naravno milo. Po enem tednu uporabe vam lahko povem, da se ga je porabilo zelo malo. Prav vesela sem, da sem se tako odločila. Še nekajkrat sem slišala, da bi lahko imeli spet tekoče milo, s časoma pa so se enostavno sprijaznili, ker so videli, da jim ne bom ugodila. 

Tako nisem poskrbela samo zato, da se ne porabi več toliko mila, ampak sem poskrbela tudi zato, da so uporabljali naravno milo, kar je tudi za vse nas bolj zdravo. Sedaj so se tako zelo navadili, da bi bilo čudno, če bi jim kupila in nastavila tekoče milo. Pred časom mi je ravno sin rekel, kako fajn je naravno milo prijeti v roke in si umiti roke. Tudi jaz sem bila vesela, da mi je to rekel. 

Jaz pravim, da se na spremembe težko navadimo, vendar so v življenju še kako pomembne. Malo te vržejo iz cone udobja, pa čeprav je to pri nas bilo samo tekoče milo, ki smo ga zamenjali za naravno milo. 

Naravno milo za roke